Selasa, 19 Oktober 2010

Cik Anita Songeh Giveaway.

ehm tengah2x jln sambil follow blog rakan2x tibe2x
jeng2x:
:
:
jumpa lak contest ni
ehm macam romantik gitu sticker cik anita ni
:
:
ehm jom tengok syarat-syaratnyer:
1.Follow saya punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya )
2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)
6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..
7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~
Cara nak tentukan pemenang dengan Lucky Draw iaitu Cik Anita pilih dua pemenang sahaja yang bertuah. *mungkin akan berubah mengikut kesesuaian. Makin ramai mungkin akan ditambah jumlah pemenang.
NAK JOIN??

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010!
pemenang akan diumumkan 31.10.2010

nak tagged diowg ni la:
jeng2x:
:
:

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...