Selasa, 26 Oktober 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Aku ni join contest je keje nye
tp le ke menang
harap2x dpt la hadiah tu..
le lengkap kan hidup Ms Lappy aku huhu
jeng2x
hadiah dier
:
:


*laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)..WOW!!
NAK2X..
hehe
 ok apalagi jom JOIN !!!

SYARAT-SYARATNYA:
1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
kawan-kawan jgn lupa tag rakan blog lain tau lau nk join lucky draw ni hehe
nasib bek tuan punya lucky draw bg peringatan
thankz to u
ok saya nak tag
macam bese la 
hehe
kilah jom join
hehe


Tarikh Tutup: 30 November 2010

3 ulasan:

atie aizam berkata...

Atie datang.. tkasih join contest ni.. dah tahniah yer yang pertama join tu..

semua ok cuma harap dapat tag sorang kawan yer untuk join GA ni.. yg lain2 lulus :)

moga rezeki menyebelahi Ms.

Ms sunsWeetz berkata...

ok2x..lupa td nk cepat g kelas td..ok tq

atie aizam berkata...

tq :)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...