Pengikut

Selasa, 28 September 2010

oooo RAYA ...LALALA


*nie masa nak pulang dr umh lisa kt pasir gudg
*nie sewa kete VIVA masa ari sabtu
*nie kat umh izyan kt area larkin jb

*nie singgah pesta convo UTM
huhu..lama da x update blog aku ni,anywhere line wifi u aku prob ciket..ada ke patut x le bukak blog ish2x...hehe
ok2x stop!!! arini aku nk citer apa aku buat sabtu n ahad yang lepas huhu
ehm punya la best aku berjalan n sampai lupa keje aku melambak..huhu
paling best keluar sewa kete haha
ehm hari sabtu tu aku nek ngn kawan
tp ari ahad..jeng2x...aku punya gelabah bila kawan2x aku suruh DRIVE tu..lesen P aku bru fresh lagi lahir ke dunia haha...ehm nak jadi cerita aku pun drive je la
*nie umh beeha kt tmn ungku aminah
manual lak tu...KENARI beb hehe
hehe selalu belasah kete ayah je skrg amik ko kete sewa lak
siap terbuat DRIFT hehe
sowy kawn-kawan ku aku kena bertindak begitu untuk mengelakkan pembaziran masa dan minyak haha
ehm sabtu g pasir gudang,jb ahad g larkin n tmn tun aminah
*nie aku hehe saje2x snap2x pic hehe
MAKAN2X...je yummy
kenyang sokmom hujung minggu
ehm pastu balik kul 8-9 mlm lebih kurang cmtu aku x ingat sgt la
paling best rempuh jammed kat bandar jb n jalan pasir gudang haha

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...