Isnin, 21 Jun 2010

LUQman cahaya hidup ibuku......

"Comel x Baby nie...??" ok..guys...4 u all information..baby nie hero ibuku..ehm luqman nie da macam permata ibu..alkisahnye....ibu diamanahkan oleh seorang pekerja kilang utk menjaga anaknye..pada mulanye ibu keberatan nk trime pekerjaan tersebut..Yela Kata owg:'Jaga anak owg nie bhya,nnt kena saman la kena kutuk la..."Anywhere....setelah my dad bg lesen hijau jdi we all together get the new bby..WOW!!! ehm 1st time in my life after a long journey we care 4 the one cute boy...Mohd Nur Luqman Hakim b. Latif...fuh,comel giler....comel x guy???hehe comel kan....ehm luqman nie special bby tau dier faham ckp kiter walaupun bby sebenarnye x tau apa2... ehm...now...da hampir stahun ibu jage...U all nk tau satu bad newz....ehm setelah kasih syg yg jitu diberikan kepada BBy nie...akhirnye luqman kena pergi dr hidup ibu...buat pertama kalinye dalam hidup ku ibu menitiskan air mata apabila mendengar bad news itu yg nk diikutkan bukanla ahli keluarga ku...ehm 4 u all information...ibu sebenar luqman akan diberentikan keje..jd ibuku diberi tempoh samapai hujung bulan jun ni menjaga luqman yg dulunye hanya panadai menangis namun kini sudah pandai menyebut perkataan:"ayah","Nak","kAKAK"....Dan len2x lagi.. Ibu terlalu obses menjaga anak owg sedangkan akhirnye bby tersebut akan pulang ke pangkuan keluarganya...ehm hopefully luqman akan tau kasih syg ibuku terhadapnye bile besar nnti n yg paling penting...kat sini lihat Kasih sayang seorang ibu walaupun bukan dr darah dging nye tetap diabadikan untuk pelbagai insan nye...dan syurga ibu di bawah telapak kaki ibu..ungkapan ini dapat kite lihat betapa besar pengorbanan ibu.....dan juga betapa besarnye naluri seowng Wanita.. k guys lepas ni ibu aku akan free giler....ehm da x de bby nk d jge...ehm tunggu anak aku la nampaknye pulak nnti hahaha..(*just gurau senda je) hehehe......ibu wait 4 my bby hehe.....=)

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...