Selasa, 22 Jun 2010

HaMpA giLeRRRRRR.........=(

suatu petang aku dpt cll suh wat kan resume...ehm yela aku memang jnis x kesah jd aku go on je nk tlg...bile aku da susah payah nk watkan siap tnya kwn2x aku format resume..ehm last minute aku cll dier le ckp da siap x payah la...ehm hampa giler...aku rasa macam nk hentak je labtop ni!!!!!.....ckp la awl2x x payah wat ni x...diam je..ehm lagi bengang lau aku da siapkan resume tu...ehm ati nga panas nie!!! panas giler...#$%#%^&**^%^@#!!!!!! eeeeeee....geram.=(

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...